Ervaringen

Een bezoek aan Griekenland is op zichzelf al een bijzondere ervaring. Maar er zijn veel dingen die je kunt doen om nog dichter bij de ware aard van het land te komen. We bieden daarvoor verschillende mogelijkheden aan.

Denk bijvoorbeeld aan een zeiltocht, een unieke manier om de zee en kusten rond het land te verkennen. Van een korte excursie tot een complete zeilvakantie, voor twee personen of voor een groep vrienden of familie, wij staan klaar om alles te organiseren.

Eten en wijn zijn voor ons Grieken een belangrijk deel van onze identiteit. Natuurlijk zullen we aanbevelingen doen voor de restauranten die het beste Grieks serveren in heel het land. Maar we bieden meer dan alleen dat. Wat denk je bijvoorbeeld van een bezoek aan de mooiste Griekse wijngaarden, natuurlijk met proeverij? Je kunt ook samen gaan koken met de Grieken, plaatselijke voedselmarkten bezoeken of unieke rondleidingen met een eet-thema volgen. En wil je weten waar al die heerlijke ingrediënten vandaan komen? Dan kun je logeren op een plaatselijke boerderij en zelfs meehelpen met het dagelijkse boerderijwerk.

Ben je juist het soort reiziger dat alles wil weten over de steden die je bezoekt? Dan passen onze rondleidingen in Athene en Thessaloniki helemaal in je straatje. Er zijn zoveel verschillende manieren om een stad te leren kenen en vertrouwd te raken met haar mensen, haar verleden en haar heden. Wij werken samen met de beste partners om je alles te laten ontdekken wat een stad te bieden heeft.

Heb je andere plannen? Laat het ons dan weten! Als het in Griekenland mogelijk is, dan kunnen wij het voor je regelen.

CONTACTGEGEVENS

Greece Beyond
Oeral 116, Utrecht
3524 DZ
The Netherlands

+31 (0) 85 24 60 209 

info@greecebeyond.nl

KvK: 71953752

ONZE MENSEN

Spyros Bousios

+31 (0)64 6877 573
spyros@greecebeyond.nl

Theo Zafeiris

+31 (0)61 6941 384
theo@greecebeyond.nl