Ik zou echt heel graag naar Griekenland willen reizen. Wat kunnen jullie voor mij doen?

We zijn erg blij dat u ons land als bestemming heeft uitgekozen! We zijn er om uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken. Als u nog niet precies weet waar u heen wilt of wat u wilt zien, raden we u aan eens te kijken naar de FlyDrive pakketten die we voor onze gasten hebben samengesteld. U kunt een van deze pakketten in standaardvorm boeken, of deze zo aanpassen dat het helemaal voldoet aan uw wensen. Weet u al min of meer wat u wil gaan doen en zien in Griekenland? Dan hebben we de optie om uw vakantie op maat samen te stellen. Laat ons weten wat u wilt, en vervolgens regelen we alles voor u, van de eerste dag van de reis tot de laatste. Misschien wilt u kort even lekker weg? Dan zijn er de StedenTrips! Dit zijn ook standaardpakketten die door ons zijn ontworpen, maar die u altijd kunt aanpassen aan de hand van uw eigen voorkeuren, mocht u dat willen.

Weet u nog steeds niet naar welke optie de voorkeur uitgaat? Geen probleem, neem contact met ons op en dan zoeken we samen uit wat de beste manier is om uw Griekse vakantie vorm te geven.

Deze FlyDrive pakketten zien er inderdaad erg interessant uit. Wat krijg ik als ik er een uitkies?

Elk van deze pakketten is in de standaardvorm inclusief het volgende: een huurauto die voor u klaarstaat op het vliegveld bij aankomst en die u op de dag van vertrek ook weer op het vliegveld inlevert; uw accommodatie in Griekenland inclusief ontbijt; een door ons gemaakt gepersonaliseerd reisbescheiden voor uw reis, met alle hoogtepunten om te zien en doen langs de route. Het standaardpakket bevat geen vliegtickets van en naar Griekenland, maar als u wilt dat wij deze voor u boeken, doen we dat ook graag.

Houd er rekening mee dat dit de standaardversie van de pakketten is. Maar omdat we ons richten op maatpakketten en personalisatie, heeft u altijd de mogelijkheid om deze helemaal naar eigen wens samen te stellen!

Nou, het op maat samenstellen van mijn FlyDrive pakket klinkt interessant! Wat zijn mijn mogelijkheden?

Vertel het ons en wij gaan het regelen! U kunt de duur van uw trip uitbreiden of inkorten, bestemmingen toevoegen of eruit halen, enzovoorts. Maar nog belangrijker is dat het in Griekenland gaat over de ervaringen voor u als bezoeker. Als u al weet wat u wilt doen als u in Griekenland bent kunt u ons dit laten weten en dan nemen we het op in het pakket. Als u op zoek bent naar inspiratie, kunt u een kijkje nemen bij alle mogelijke activiteiten, ervaringen en bijzondere plekken die we aan uw reis kunnen toevoegen, zodat deze nog specialer wordt.

Wat kan ik verwachten als ik een maatreis boek?

We stellen een vakantie samen op basis van uw wensen, ongeacht hoe specifiek deze ook zijn. Als het mogelijk is in Griekenland, dan zorgen we ervoor dat het ook gebeurt! U kunt met zoveel of weinig mensen reizen als u wenst, u kunt lang of kort reizen, u kunt bestemmingen in het hele land kiezen (zelfs als deze niet opgenomen zijn in onze FlyDrive pakketten), wat u maar wilt! En als uw vakantie draait om uw hobby’s, kunt u dit aangeven en kunnen we ervoor zorgen dat dit het beste onderdeel van uw bezoek gaat worden.

Ik kan niet wachten! Hoe gaan we beginnen?

Wij hebben er ook zin in! Als u op zoek bent naar een standaard FlyDrive of Stedentrip pakket, kunt u het formulier invullen die u bij de beschrijving van het pakket vindt, waarna we contact met u opnemen om de details af te ronden. U kunt hetzelfde formulier gebruiken om aanpassingen die u aan het programma wilt door te geven. Afhankelijk van uw wensen komen we bij u terug met een aanbod voor uw reis of met een plan dat we vervolgens samen verder uitwerken. Gaat u voor de volledige maatwerkervaring? Ook daar hebben we op dat gedeelte van de website een formulier voor. Laat ons weten wat u wilt en we maken aan de hand daarvan een voorstel hoe dit te realiseren. Wilt u liever de formulieren laten voor wat ze zijn en ons direct vertellen wat we voor u kunnen betekenen? Dan kunt u ons een bericht sturen via de website, per e-mail of per telefoon; ga naar de contactpagina en kies de contactmethode van uw voorkeur.

Wat zijn de prijzen van de pakketten die “indicatief” zijn?

De kosten voor zowel accommodatie als autohuur (indien van toepassing) fluctueren gedurende het jaar. In plaats van u te verleiden met een prijs waarvan we absoluut niet kunnen garanderen dat deze ook geldt als u op reis wilt, geven we er de voorkeur aan om u een indicatie te geven van hoeveel de reis zou kunnen kosten. Zodra u interesse toont voor een bepaald pakket door contact met ons op te nemen, sturen we u een definitief voorstel voor uw vakantie. Hier zijn ook de kosten voor extra’s voor uw vakantie (zoals activiteiten, ervaringen, vliegtickets, enz.) bij inbegrepen.

Ik wil graag naar Griekenland maar ik heb wel een specifiek budget in gedachten. Kunnen jullie mij helpen?

Uiteraard kunnen we dat. Een maatwerkvakantie wordt altijd samengesteld aan de hand van de budgettaire vereisten. We streven altijd naar de best mogelijke kwaliteit ongeacht mogelijke beperkingen. We zijn, trouwens, altijd eerlijk over compromissen die met een specifiek budget gemaakt moeten worden!

Is er een ideale reisperiode voor Griekenland?

Griekenland is een bestemming die in elk seizoen bezocht kan worden en er is altijd wat van uw gading, ongeacht wanneer u er naartoe gaat. Als uw planning het toestaat, is het wel raadzaam om de periode tussen 15 juli en 15 augustus te vermijden vanwege het grote aantal binnenlandse en buitenlandse vakantiegangers die deze tijd uitkiezen voor hun zomervakantie. Dit heeft negatieve gevolgen voor de beschikbaarheid en prijzen van accommodatie en andere voorzieningen, kan leiden tot grote drukte op populaire plekken en kan in algemene zin negatief uitpakken voor het vakantiegenot van een ontspannen en authentieke ervaring. Als u toch in deze periode wilt reizen of alleen dan op reis kunt, doen we uiteraard ons best om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk gevrijwaard blijft van de bijverschijnselen van het “hoogseizoen”.

Bieden jullie ook oplossingen voor zakelijke klanten?

Uiteraard hebben we die! Of u nu een beloningsreis voor de beste verkopers wilt samenstellen, een teambuildingsevenement in een spannende omgeving wilt, het nuttige met het aangename wilt verenigen, of iets anders in gedachte heeft, u kunt altijd contact met ons opnemen om uw wensen en de mogelijkheden met ons te bespreken.

Kunnen jullie ook helpen bij trouwen in Griekenland?

We voelen ons vereerd dat we betrokken mogen zijn bij zo’n belangrijk moment in uw leven en deze verantwoordelijkheid nemen we niet licht op. Griekenland is een geweldig romantische plek en we kunnen ervoor zorgen dat uw bruiloft de onvergetelijke ervaring is die het verdient om te zijn. Neem contact met ons op om de planning te laten beginnen!

Zijn jullie in Griekenland aanwezig tijdens onze vakantie?

Over het algemeen niet. Maar we zijn wel 24/7 bereikbaar voor alle vragen of hulp die u nodig heeft. Ons reisbescheiden dat speciaal voor uw reis is voorbereidt biedt u persoonlijke suggesties voor bezienswaardigheden en activiteiten tijdens uw verblijf, dus op die manier zijn we toch een beetje bij u! En als u er de voorkeur aan geeft om rondgeleid te worden, kunnen we plaatselijke gidsen, afhankelijk van de bestemming in meerdere talen, regelen die u van alles laten zien.

CONTACTGEGEVENS

Greece Beyond
Oeral 116, Utrecht
3524 DZ
The Netherlands

+31 (0) 85 24 60 209 

info@greecebeyond.nl

KvK: 71953752

ONZE MENSEN

Spyros Bousios

+31 (0)64 6877 573
spyros@greecebeyond.nl

Theo Zafeiris

+31 (0)61 6941 384
theo@greecebeyond.nl