FlyDrive-pakketten

Naast een volledig op maat gemaakte reis, kun je ook kiezen voor een van de verschillende FlyDrive-paketten die we aanbieden. We hebben routes uitgestippeld die van alles wat bieden, waarbij we altijd gaan voor de meest authentieke ervaring: verken de Griekse steden, ontdek haar adembenemende en gevarieerde natuur, en bewonder de indrukwekkende rijkdom van haar verleden. Je vliegt naar Griekenland, waar een huurauto en een accommodatie voor je klaar staan voor je gehele verblijf. Onze eigen brochure, die we speciaal voor jouw reis hebben gemaakt, staat vol met informatie over wat je de komende dagen kunt bezichtigen en doen langs je route.

Zoals al onze aanbiedingen, kunnen ook onze FlyDrive-pakketten volledig worden aangepast. Sterker nog, we zijn pas tevreden als geen twee klanten ooit precies dezelfde vakantie hebben! Wij staan klaar om alles voor je mogelijk te maken: of je nu de voorgestelde route wilt volgen of ervoor kiest om onderweg activiteiten en ervaringen aan je pakket toe te voegen, of je nu de duur van je reis of de route wilt aanpassen, of wat je ook maar kunt bedenken.

DE VELE GEZICHTEN VAN MACEDONIE

Een reis door het imposante noorden van Griekenland, van de stad Thessaloniki en het adembenemende Chalkidiki, tot de mooiste Griekse meren en de unieke kloosters in de lucht van Meteora.

NAAR HET THUIS VAN DE CENTAURS

De stad Thessaloniki, het adembenemende Chalkidiki en de bijzondere combinatie van bergen en zee bij Pilion, allemaal in één reis.

HET GRIEKSE HART

Athene en de Peloponnesos, een reis doordrenkt van de rijke geschiedenis en de prachtige landschappen van het traditionele hart van Griekenland.

DE ZEE OVER DE BERGEN

Van Athene tot de Ionische Zee, dwars door het hart van Griekenland. De geschiedenis, de bergen en de zeeën die de essentie van Griekenland vormen, komen samen in deze reis.

DE WESTELIJKE SCHATTEN

In de noordwestelijke hoek van Griekenland liggen de Ionische kust, de ruige bergen van Epirus en het kosmopolitische eiland Corfu. Wat heb je verder nog nodig voor een perfecte vakantie?

CONTACTGEGEVENS

Greece Beyond
Oeral 116, Utrecht
3524 DZ
The Netherlands

+31 (0) 85 24 60 209 

info@greecebeyond.nl

KvK: 71953752

ONZE MENSEN

Spyros Bousios

+31 (0)64 6877 573
spyros@greecebeyond.nl

Theo Zafeiris

+31 (0)61 6941 384
theo@greecebeyond.nl