HET IS JOUW VAKANTIE. MAAK JE DROMEN WAAR.

Je hebt al precies in je hoofd hoe jouw ideale vakantie er uitziet. Helemaal goed: wij staan voor je klaar om je plannen om te zetten in jouw droomvakantie. Als je de onderstaande vragen beantwoordt, doen wij een eerste voorstel op basis van je voorkeuren. Aan de hand hiervan gaan we met je in gesprek om het plan zo aan te passen dat het helemaal op jouw wensen aansluit. Tot slot zorgen wij ervoor dat alles voor je geregeld wordt. 

Of het nu om een lange of korte vakantie gaat, ontspannen of actief, vol geschiedenis en cultuur of juist gericht op het eten en de wijn die Griekenland te bieden heeft, of je nu van de zee houdt of van de bergen: wij zullen het ideale reisplan voor jou uitstippelen. Dat hoeft zeker niet te betekenen dat je diep in de buidel moet tasten: als je een richtbudget in gedachten hebt, dan nemen we dit mee in onze planning. Inspiratie nodig? Neem dan eerst een kijkje bij de verschillende activiteiten, ervaringen en reisideeën die we voorstellen – of neem direct contact met ons op!

 

SPECIALE WENSEN

Wil je een reis organiseren voor een groter gezelschap, bijvoorbeeld voor je vereniging of een bijzondere familiereünie? Neem contact met ons op zodat wij een op maat gemaakt plan voor je uit kunnen stippelen.

Wil je trouwen in Griekenland en daar je huwelijksreis doorbrengen? Bespreek met ons je wensen zodat wij kunnen helpen om een van de mooiste momenten van je leven werkelijk onvergetelijk te maken!

Op zoek naar reismogelijkheden voor een organisatie? Neem contact met ons op voor inspirerende teambuilding-reizen, voor incentive-reizen die de productiviteit en werksfeer verhogen, en voor vakanties als beloning voor je langstzittende en loyaalste werknemers – altijd helemaal gepersonaliseerd op basis van jouw wensen.

 

CONTACTGEGEVENS

Greece Beyond
Oeral 116, Utrecht
3524 DZ
The Netherlands

+31 (0) 85 24 60 209 

info@greecebeyond.nl

KvK: 71953752

ONZE MENSEN

Spyros Bousios

+31 (0)64 6877 573
spyros@greecebeyond.nl

Theo Zafeiris

+31 (0)61 6941 384
theo@greecebeyond.nl