Stedentrips

De twee grootste Griekse steden, Athene en Thessaloniki, zijn ideale bestemmingen voor een korte trip. Makkelijk bereikbaar, met het hele jaar door aangenaam Mediterraans weer en tal van bezienswaardigheden, ervaringen en smaken voor elke reiziger, zijn deze steden het uitje waar u naar op zoek bent.

Het is ook mogelijk om uw reis te verrijken met elementen buiten de stad zelf. Zowel Athene als Thessaloniki liggen vlakbij enkele geweldige locaties die het bezoeken waard zijn, ongeacht wat uw voorkeuren zijn: ongeacht of u nu interesse heeft in geschiedenis en cultuur, liefhebber bent van de natuur en het buitenleven, of iemand die graag buiten de stad ontspanning zoekt. Daarom bieden we u de optie om uw stedenreispakketten hieronder geheel op maat samen te stellen. U kunt de duur van de reis aanpassen, ons vragen nabijgelegen bestemmingen aan de reis toe te voegen, alsmede allerlei soorten tours en activiteiten die uw bezoek nog completer en gedenkwaardiger maken. We verzorgen het transport van en naar de luchthaven in Griekenland, uw accommodatie en maken voor u een gepersonaliseerd reisbescheiden speciaal voor uw reis met suggesties voor dingen om te zien en doen; we boeken ook graag de beste activiteiten, autohuur of andere vormen van transport en zijn u graag van dienst op alle andere mogelijke manieren. 

 

Athene

Er zijn niet veel steden in de wereld die kunnen bogen op zo’n geweldige historie; er zijn er ook niet zo veel die zo leuk zijn!

Thessaloniki

Een smeltkroes van volken en culturen en een stad waar de bewoners weten hoe ze moeten genieten van het leven. Thessaloniki is de plek waar u moet zijn voor een ontspannende break!

CONTACTGEGEVENS

Greece Beyond
Oeral 116, Utrecht
3524 DZ
The Netherlands

+31 (0) 85 24 60 209 

info@greecebeyond.nl

KvK: 71953752

ONZE MENSEN

Spyros Bousios

+31 (0)64 6877 573
spyros@greecebeyond.nl

Theo Zafeiris

+31 (0)61 6941 384
theo@greecebeyond.nl